Nieuwe telg voor de bouwbranche

 

De MAN TGE 6.180

 

MAN presenteert tijdens de vooraanstaande internationale beurs bauma in Münchenvoor het eerst zijn ‘allround talent’, de MAN TGE: deze zoals gebruikelijk veelzijdig inzetbare bestelwagen is er te zien in de uitvoering MAN TGE 6.180 4×2, met toegestaan totaalgewicht van 5,5 tonen driezijdige kiepwagenopbouw. Voor deze tot nog toe grootste kiepwagen uit de TGE-serie spreken sterke argumenten:

 

  • zeer krachtige motor,
  • handgeschakelde 6-versnellingsbak,
  • dubbele banden op de bladgeveerde achteras,
  • enkele cabine met drie zitplaatsen,
  • driezijdige kiepwagenopbouw van Meiller.

 

“De MAN bouwvoertuigen hebben nu een kleine broer”, aldus Roy Tietze van de afdeling Product Marketing Van bij MAN Truck & Bus SE. “Hiermee biedt MAN nu voor alle toepassingen binnen de branche het juiste voertuig”: De MAN TGE voor snelle bouwgerelateerde taken waarvoor slechts een klein voertuig nodig is, en de MAN vrachtwagens voor de grotere taken.

 

Net als bij de grote vrachtwagens vertrouwt MAN bij de TGE op kiepwagenopbouwenvan de vertrouwde partner Meiller.

 

 

Ideale partner

 

Ook binnen het segment voor zware transporten biedt MAN een betrouwbare partner voor zijn vrachtwagens: de MAN TGE 3.180 die op de buitenstand van MAN in zijn zwavelgele uitvoering direct opvalt. Deze MAN bestelwagen is uitgerust met een systeem voor variabele informatiepanelen en is hiermee geschikt als begeleidingsvoertuig voor volumineuze en zware transporten van het type BF4.

 

“Voor zware transporten leveren wij alles uit één hand”, aldus Roy Tietze. “In aansluiting op het MAN TGE begeleidingswagen tonen wij in de hal een MAN voor zware transporten.”

 

Bezoek ons op de bauma: MAN levert voor elke toepassing het juiste voertuig. Voor de bouwsector. En alle andere sectoren. Met de TGE is de MAN familie compleet. Het segment van de kleine voertuigen is hiermee voor alle toepassingen volledig in de branche geïntegreerd.

 

 

Wie kennis wil maken met de producten en experts van MAN kan dit doen op de bauma van 8 – 14 april 2019.

 

 

De vrachtwagen onder de bestelwagens

 

Wie bij MAN een licht bedrijfsvoertuig koopt, krijgt meer dan slechts een bestelwagen: De MAN TGE. Een betrouwbare partner voor de dagelijkse praktijk. Met vele extra’s en aanpassingsmogelijkheden.

Ga voor meer informatie over de MAN TGE naar

 

Geef een reactie

zestien − 6 =

*