Dagelijks de grenzen opzoeken

Voor chauffeur zwaar transport Frieder zijn extreme uitdagingen aan de orde van de dag.

Frieder en zijn MAN TGX 41.680 8×4 4 BBS. Een paar dat tegen extreme uitdagingen is opgewassen. Bijvoorbeeld het transport van de MS Utting over land terug naar het water.

› Verder lezen

Opruimplicht voor vrachtwagenchauffeurs

Vóór de rit moeten sneeuw en ijs van het dak af

Sneeuw- en ijsophopingen op daken van vrachtwagens zijn ’s winters lastpakken. Om te voorkomen dat ze een veiligheidsrisico gaan vormen, moeten chauffeurs de gevaarlijke daklasten vóór vertrek verwijderen.

› Verder lezen

Veelzijdige MAN voor Te Vogt Riooltechniek BV

Nieuwe TGS in vloot, bestaande MAN blijft

Te Vogt Riooltechniek BV uit Groenlo heeft de vloot met een nieuwe MAN uitgebreid met een opbouw waarmee divers rioolreinigingswerk kan worden uitgevoerd. De nieuwe MAN is een TGS 8×4*4 triple met 460 pk motorvermogen. De zuigpersopbouw is geleverd door Kroll en maakt deze MAN tot de maatstaf in het rioolreinigingswerk.

› Verder lezen

Milieuvriendelijke logistiek

Elektrische MAN eTGM trekker voor Porsche

Porsche neemt in de fabriek in Stuttgart-Zuffenhausen een elektrisch aangedreven 32-tons MAN eTGM trekker combinatie in gebruik. De fluisterstille en lokaal emissievrije trekker wordt ingezet voor de productielogistiek van Porsche, dat zich voorbereidt op de productie van zijn eerste elektrisch aangedreven model.

› Verder lezen

Gelukkig nieuwjaar!

Nieuwjaarswensen van MAN Trucker’s World!

Wij bedanken onze leden en fans hartelijk voor hun steun. Het gehele MAN Trucker’s World-team wenst jullie een succesvol en gezond 2019 toe.

› Verder lezen