MAN TGE voor Peter Maessen Transport

Uniek exemplaar met slaapcabine

De MAN TGE 4.180 met slaapcabine die onlangs bij Peter Maessen Transport in de vloot is gekomen, laat overduidelijk zien hoe veelzijdig het nieuwe bestelautoconcept van MAN is. “Er rijden heel weinig van zulke bestelauto’s op onze wegen, maar voor ons is dit de ideale oplossing”, zegt directeur Peter Maessen.

› Verder lezen

Kesko Group reduceert CO2-uitstoot

Efficiënte MAN D38 Euro 6C-motor voor hoge prestaties tegen een laag verbruik

In samenwerking met MAN gaat de Finse Kesko Group met High Capacity Transport – HCT, extra lange voertuigcombinaties – de CO2-uitstoot verminderen en tegelijkertijd de vervoersprestaties verbeteren. De transportonderneming heeft hiervoor in maart twee nieuwe MAN TGX 35.580 HCT-trucks toegevoegd aan zijn vloot ecotrucks.

› Verder lezen

Start eerste platooning praktijktest in Duitsland

DB Schenker stuurt als eerste logistieke dienstverlener twee digitaal gekoppelde vrachtwagencombinaties op pad

In aanwezigheid van Andreas Scheuer, de Duitse Bondsminister van Transport & Digitale Infrastructuur, is een truck “platoon” van het kantoor van DB Schenker in Neufahrn nabij München via het digitale testtraject op de A9 naar Nürnberg gereden.

› Verder lezen

MAN geeft visitekaartje af op TKD 2018

Duurzaamheid centraal thema bij MAN

De grootste demonstratiebeurs van West-Europa voor de bouwwereld die van 31 mei t/m 2 juni in Almere wordt gehouden, staat geheel in het teken van nieuwe trends en ontwikkelingen in deze branche. MAN, de marktleider in deze sector, toont tijdens de TKD 2018 z’n brede programma.

› Verder lezen

Speciale MAN-jubileumtruck voor Balvert

100e MAN voor Balvert & Zn. Nieuwkoop

Balvert & Zn. uit Nieuwkoop is gespecialiseerd in het speciale en zware werk, met name met autolaadkranen. Onlangs nam het Nieuwkoopse bedrijf de 100e MAN-truck in gebruik, en uitgerekend die MAN is een 4×2 trekker.

› Verder lezen

Hofkens HIG eerste klant dubbellucht MAN TGE

Uitkomst voor schoonmaakspecialist

Hofkens HIG (waarbij HIG staat voor Hofkens Is Geweldig) is een landelijk opererend universeel schoonmaak- en industrieel reinigingsbedrijf. Voor het reinigingswerk van rioolsystemen werd een MAN TGE 5.180 met dubbelluchtmontage en achterwielaandrijving aangeschaft.

› Verder lezen

Post Logistics kiest MAN-trucks

Chauffeurs positief over MAN

Post Logistics uit Sneek heeft dit jaar al drie MAN-trucks in gebruik genomen. Het bedrijf heeft in totaal twaalf trekkende eenheden die worden ingezet voor zowel nationaal als internationaal transport. De nieuwe MAN-trucks zijn geschikt voor inzet als LZV-trekker en zijn voorzien van een hoog uitrustingsniveau en het nieuwe zandbeige MAN-interieur met daarin de volledig verzonken koelkast.

› Verder lezen

IFAT München 2018

MAN-stand vol innovatieve oplossingen voor gemeentelijke overheden en de reinigingsbranche

Flexibiliteit, oog voor het milieu, functionaliteit, verbruik en betrouwbaarheid; gemeenten en bedrijven in de afvalverwerkings-, wegonderhoud- en winterdienst sectoren stellen hoge eisen aan hun voertuigen.

› Verder lezen

Ultieme trekker

MAN TGX 20.500 XXL Lion500Edition

Met de TGX 20.500 XXL Lion500Edition voegt MAN een nieuw, absoluut topmodel toe aan zijn range. De MAN TGX 20.500 XXL Lion500Edition beschikt niet alleen over een unieke uitstraling met veel exclusieve details, maar loopt ook in technisch opzicht voorop.

› Verder lezen

Exclusieve besteller

MAN TGE 3.180 Lion180Edition

MAN introduceert een nieuw, exclusief topmodel voor de TGE bestelwagenserie: de MAN TGE 3.180 Lion180Edition. Deze bijzonder complete uitvoering maakt zijn status als topmodel op alle fronten waar, zowel wat prestaties als uitrusting betreft. De MAN TGE 3.180 Lion180Edition is per direct te bestellen.

› Verder lezen