IFAT München 2018

MAN-stand vol innovatieve oplossingen voor gemeentelijke overheden en de reinigingsbranche

Flexibiliteit, oog voor het milieu, functionaliteit, verbruik en betrouwbaarheid; gemeenten en bedrijven in de afvalverwerkings-, wegonderhoud- en winterdienst sectoren stellen hoge eisen aan hun voertuigen.

› Verder lezen

Ultieme trekker

MAN TGX 20.500 XXL Lion500Edition

Met de TGX 20.500 XXL Lion500Edition voegt MAN een nieuw, absoluut topmodel toe aan zijn range. De MAN TGX 20.500 XXL Lion500Edition beschikt niet alleen over een unieke uitstraling met veel exclusieve details, maar loopt ook in technisch opzicht voorop.

› Verder lezen

Exclusieve besteller

MAN TGE 3.180 Lion180Edition

MAN introduceert een nieuw, exclusief topmodel voor de TGE bestelwagenserie: de MAN TGE 3.180 Lion180Edition. Deze bijzonder complete uitvoering maakt zijn status als topmodel op alle fronten waar, zowel wat prestaties als uitrusting betreft. De MAN TGE 3.180 Lion180Edition is per direct te bestellen.

› Verder lezen

Weer 20 MAN trucks voor SNEL Shared Logistics

Forse uitbreiding wagenpark met MAN trucks

SNEL Shared Logistics in Woerden (voorheen G.SNEL) nam onlangs een serie van 20 nieuwe MAN TGS 18.420 BLS trekkers in gebruik. De MAN trekkers met hun 420 pk Euro-6c krachtbron zijn universeel inzetbaar, zowel voor de distributie als voor LZV inzet.

› Verder lezen

De leden van MAN Trucker’s World stellen zich voor

"Andere meisjes gaan paardrijden, ik rijd dolgraag in een vrachtwagen"

Elena kan zich goed voorstellen dat ze van haar hobby haar beroep maakt. De dertigjarige medewerkster voor expeditiediensten en logistieke diensten neemt elke gelegenheid te baat om in het transport- en grondverzetbedrijf van haar vriend Matthias zelf achter het stuur te gaan zitten.

› Verder lezen

57 MAN’s voor Van Vliet Vianen

Vloot grotendeels vervangen door MAN trucks

Transportbedrijf Van Vliet is onlangs verhuisd naar Vianen en heeft vrijwel de complete vloot ingeruild voor 57 nieuwe MAN’s. Het gaat om 32 trucks van het type TGS 18.420 BLS trekker en 25 stuks type TGM 18.250 BL bakwagens.

› Verder lezen

100% elektrische

MAN introduceert eTGE

MAN komt nog dit jaar met de elektrisch aangedreven eTGE. Deze bestelwagen heeft een actieradius van maximaal 160 kilometer en een laadvermogen van 3,5 of 4,25 ton. Met de eTGE zet MAN een belangrijke stap op weg naar zero emission in stedelijke gebieden.

› Verder lezen

De voordelen van een eTruck

Voordelen

In 2021 zal de eerste serie elektrische vrachtwagens van MAN op de markt komen. Deze elektrische trucks zijn vooral handig voor het vervoeren van goederen in binnensteden, maar er wordt ook gewerkt aan eTrucks die lange afstanden af kunnen leggen.

› Verder lezen

MAN TGE BF3 studiemodel

Werkpaard en vrijetijdsvoertuig in één

Het Bus Modification Center BMC heeft een speciale versie van de MAN TGE gepresenteerd. De MAN is ontwikkeld als zogeheten BF3-voertuig waarmee zwaar transport kan worden begeleid. Tegelijkertijd kan de crew de auto ook gebruiken als rijdend hotel en is de speciale TGE ook inzetbaar als globetrottend vrijetijdsvoertuig.

› Verder lezen